background

Elephant Parade


De openluchttentoonstellingen van Elephant Parade zijn bekend over de gehele wereld. De door kunstenaars beschilderde beelden van olifanten creëren wereldwijd aandacht en ondersteuning voor het goede doel: het behoud van de Aziatische olifant. Door de beeldjes op openbare plaatsen in diverse wereldsteden tentoon te stellen wordt de aandacht van het grote publiek en de media getrokken.

 

U kunt nu in het bezit komen van deze leuke beelden, uiteraard in verkleinde vorm! De beeldjes variëren in prijs van ongeveer 36 tot 500 euro.

Elephant Parade is een sociale onderneming die een combinatie van kunst, zakendoen en natuurbehoud nastreeft. De grote beelden worden op een veiling verkocht aan de hoogste bieder. Kleine, handbeschilderde replica's zijn nu voor iedereen beschikbaar.

De parade is een idee van de Nederlanders Marc en Mike Spits. Marc bezocht een olifantenhospitaal en zag daar de babyolifant Mosha, die een poot had verloren door een landmijn.

TAEF, The Asian Elephant Foundation, krijgt een deel van de opbrengsten van de veilingen en de verkoop van de kleine beeldjes. Dit genereert een inkomstenstroom voor de stichting waarmee goede dingen worden gedaan in de dertien Aziatische landen waar men actief is.

 

 
 
 
 
 

Ga voor meer informatie naar één van onze filialen of neem contact met ons op!

2020  Artrend ©    Webdesign by  AD Hosting