background

Inlijsten


Artrend is gespecialiseerd in inlijstwerk. Wij doen dit al sinds 1987, zowel exclusief als budgetvriendelijk. Het assortiment omvat vele honderden houten en aluminium lijsten. Deze worden door ons op elk gewenst formaat gemaakt. Artrend is aangesloten bij Art-Frame, het Nederlands netwerk van ruim 150 kunst- en inlijstdetaillisten.

Artrend duurder dan een keten? Nee hoor! Wij gaan een prijsvergelijk met de concurrentie aan!

Offerte aanvragen
Bent u benieuwd wat het inlijsten van uw foto of kunstwerk gaat kosten? Vraag dan via deze handige webpagina een vrijblijvende offerte aan!

Glas
UV-werend en ontspiegeld glas is vooral belangrijk bij het inlijsten van foto's en reproducties. Over glas is een heel verhaal te vertellen. Dat doen wij dan ook hier.

Lijsten
Met de collectie ALLURE lijsten bieden wij een grote keuze aan hoogwaardige en exclusieve overhoeks afgewerkte kaders. Enkele troeven van Allure zijn:

  • De collectie bestaat uit 32 profielen en talloze afwerkingen.
  • De kaders zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.
  • Specifieke afwerkingen kunnen aangevraagd worden.
  • De kaders worden op ambachtelijke wijze vervaardigd.
  • De kaders worden voorzien van een kwaliteitscertificaat.

Maatwerk
Bij Artrend is inlijsten een vak. Elk werk wordt door ons met liefde ingelijst volgens de modernste methoden. Indien u het inlijstwerk meeneemt naar één van onze winkels kunt u van ons vrijblijvend een prijsopgave krijgen, inclusief uitgebreide technische informatie. Ingelijst worden door ons onder meer zeefdrukken, etsen, aquarellen, alle soorten grafiek, prints, reproducties, olieverfschilderijen, borduurwerken, papyrus, batiks, etcetera.

Plakken, oppersen
Ook kunnen wij zeer goed opplakken, oppersen, spannen en dergelijke, ook grote maten. Op het gebied van glas is een uitgebreide keuze mogelijk: gewoon 'float' glas, eenzijdig ontspiegeld, UV werend, clear color, of image perfect glas. Dit alles uit eigen voorraad.

Restauratie
Restauratie en schoonmaken van olieverf schilderijen behoort ook tot onze mogelijkheden. Natuurlijk voeren wij grotere opdrachten voor bedrijven uit. Denk hierbij aan de levering van wissellijsten in grote aantallen en volgens uw wensen.

Belt u ons voor vrijblijvende informatie. Lees ook onze tips over inlijstwerk.

2020  Artrend ©    Webdesign by  AD Hosting